Euro

De ethereum euro koers is vrij volatiel. Dat heeft voordelen maar ook nadelen. De prijs is super snel gestegen, op januari 2017 was de koers van euro Ethereum nog € 7,66 en op 13 juni 2017 was de koers € 352,89, maar 17 juli was de prijs € 135,91. Stijgingen van 2000% is dus echt niet onmogelijk. Het is dus belangrijk om te weten dat wanneer u Ethereum aanschaft het een groot risico is en u in korte tijd zo maar de helft van uw inleg in “rook ziet opgaan”. Daartegenover staat natuurlijk wel dat als u in de dip koopt, u uw inzet zeer snel kan verdubbelen.

Ethereum Euro

Er zijn al verschillende succesverhalen waarin studenten € 1000,- hebben ingelegd en nu tonnen hebben verdiend. Dat klinkt misschien te mooi om waar te zijn maar zulke verhalen waren er ook met de penny stocks. De mogelijkheden van de Ether zijn ongekend. Er is zoveel mogelijk met de blockchain en dat doet de koers in euros alleen maar stijgen. Er komen steeds meer nieuwe en uitgebreidere smart contracten. Aangezien deze smart contracten een functionele toepassing hebben en in de toekomst gebruikt kunnen worden door vrijwel iedereen, zal de vraag naar Ethereum alleen maar toenemen.

Alliance

De waarde van de Ethereum heeft een goede “fundering”. Ten eerste zijn er de grote “Fortune 500” bedrijven die in de Ethereum Alliance zitten. Zij werken aan Dapps en functionele toepassingen. Dit zorgt naast een sterke fundering ook voor een grote potentie en dat drijft de prijs alleen maar op.

ICO’s

Ico staat voor Initial coin offering. Dat zijn een soort crowdfunding campagnes voor nieuwe startups. Doordat de ontwikkelaars van de nieuwe coin geld nodig hebben om de coin/smart contract te kunnen ontwikkelen maken ze een ico. Iedereen kan dan, vaak voor een lager bedrag of een bonus, een aantal coins kopen. Maar de ICO‘s beginnen op een bepaalde datum en tijdstip en aangezien er maar een beperkt aantal die als eerste erbij zijn de bonus krijgen, worden er veel transacties in korte tijd verstuurd over het netwerk. Dit zorgt ervoor dat het netwerk overbelast raakt en dit heeft voor een daling in waarde gezorgd. Gelukkig zit er een heel goed team achter Ethereum en wordt er hard gewerkt om problemen op te lossen.

Ethereum Euro (Eth Eur) Koers Prijs

Berekenen

Wil je de prijs van ETH in euro berekenen, of juist andersom? Gebruik dan onderstaande tool.

Ethereum kopen? Kijk eens op Litebit, dat is een Nederlands bedrijf! Lekker makkelijk via Ideal kopen.